DIGITALNI MARKETING

ZAŠTO JE BITAN ?

Kako izreka 21 veka kaže : Ako želite da sakrijete nešto , sakrijte ga na trećoj strani Google-a tu niko neće tražiti “. Da ne pominjemo ako niste prisutni na Google-u ili društvenim mrežama, jer je jednako tome da vaš biznis ne postoji, osim u APR-u. 

Digitalni marketing je ključan za Vaš proizvod ili uslugu. Biti prisutni online i pozicionirati se dobro na društvenim mrežama ili Google-u ravno je tome da imate lokal u najprometnijoj ulici glavnog grada. 

Pre toga, potrebno je analizirati vaš biznis, analizirati tržište, napraviti target i dati vam kompletnu sliku i savete u kom pravcu da se krećete udubuće. 

Takođe, jako bitan segment je brendiranje i vizuelni identitet, to vas izdvaja u moru istih, sličnih ili bezličnih biznisa.

TRENDOVI U POSLOVANJU

Trendovi u poslovanju bitno su se promenili poslednjih godina. Tržište je prezasićeno robom koja dolazi iz čitavog sveta kao i uslugama koje se nude u raznim branšama. 

Naš posao je da analiziramo vaš biznis i nađemo najadekvatniji način da vam lansiramo na tržištu.  

Šta vam nudimo:

Specijalizovani smo za consalting u prodaji, širenje prodajne mreže, osmišljavanje digitalnih promo kampanja.

Brendiranjem biznisa izdvajamo ga od ostalih koji se bave istim uslugama ili prodajom slučnih proizvoda. Vizuelni identitet je ono što svaki biznis lansira iznad ostalih.

Biznis kontakti, umrežavanje, širenje prodajne mreže ili traženje dobavljača iz zemlje i sveta, posao je koji takođe obavljamo.

CILJEVI U BIZNISU

DOBRA POZICIJA NA TRŽIŠTU

Cilja ka kome idemo je dobra pozicija na tržištu. Ona obezbeđuje bolju prodaju, bolja prodaja vodi ka profitu koji je neizostavan rezultat uspeha.

PREPOZNATLJIVOST VAŠEG BIZNISA

Biti drugačiji je jednako tome biti prepoznatljiv. Ako svi nose sive kapute a vi crveni, bićete uočljivi na ulici. Ako svi imaju dosadne biznis slogane a vi jasan benefit za kupce i klijente, bićete prepoznatljivi na tržištu.

BREND I IDENTITET VAŠEG BIZNISA

Vizuelni identitet vremenom vodi u brend vašeg biznisa. Na tome treba insistirati i istrajati. Da li Vas ljubičasta boja asocira na Viner? Ili crvena na Coca Colu? Plava na Facebook? Dajte identitet i vašem biznisu.

RAST PRODAJE VAŠE USLUGE ILI PROIZVODA

Skaliranje biznisa je ono čemu svi teže kako vremenom ne bi došli do linije preko koje posao ne može da nastavi da raste i da se razvija.  Naš posao je da zajedno sa vama udarimo temelje biznisu koji će moći da raste i da se širi vremenom.

BIZNISCOPE Marketing & Consulting

Za bolji proizvod

Bilo da je u pitanju roba ili usluge, bez dobrog proizvoda ne možete steći stalne klijente ili kupce. Dobar proizvod je najbolji mogući odnos kvaliteta i cene. 

ZA USPEŠNU PRODAJU

Bez dobre prodaje uspešan biznis ne postoji pa i da imate najbolji mogući proizvod. Temelj svake uspešne firme je dobar plasman i prodaja. 

USPEH JE

skalirati biznis

Budite spremni da odmerite snage na tržištu.

Jedino na taj način možete zauzeti poziciju da vaš biznis u perspektivi bude skalabilan. Rast je cilj ka kome idemo .