WEBSITE
DIZAJN

ZAŠTO JE BITAN DOBAR WEB DIZAJN?

Web dizajn je jedan od karika složenog lanca dobrog biznis plana i  nastupa na tržištu. Da li je bitno? DA ! Odgovor na sledeće pitanje zašto bi bio “Da biste bili prepoznatljivi na tržištu” !

Renome jedna uspešne firme svakako jeste i njena prezentacija. Način da vas ljudi vide i primete, ali bitnije način da se izdvojite od ostalih.

Dobra web prezentacija vašeg biznisa nosi budućem klijentu ili kupcu jasnu poruku da ste neko ko vodi računa o svom proizvodu, o načinu na koji ga predstavlja a to uliva sigurnost. 

Kada vidite loš dizajn na šta vas asocira? Na ovo odgovorite sami. 

Neki od website-ova koje smo u sklopu Bizniscope paketa uradili za naše klijente su već na prvom mestu prve stranice Googla poput website-a Nastava u prirodi – destinacije za decu, dečiji turizam, školski turizam

On je za nepunih 6 meseci od lansiranja dospeo na 1. mesto Googla po pretrazi Dečiji i omladinski turizam, školski turizam.

Mnogi su se redizajnirali i na taj način povećali prodaju .

ŠTA JE KLJUČNO?

Naš posao je dizajn za vaš website, kao i tekstovi, tzv prodajni tekstovi, optimizovani za pretragu na Google-u.

Koncept sajta koji će vašu uslugu predstaviti na najbolji način kao i profesionalne fotografije su još jedan važan deo.

Optimizovanje sajta za Google pretraživač je gotovo najbitnija stvar, bez dobrog dizajna i tekstova svakako NE, ali u kombinaciji sa D&T - ključna ! Mi radimo na tome.

NAŠA PRODUKCIJA

BIZNISCOPE Marketing & Consulting

Za bolji proizvod

Bilo da je u pitanju roba ili usluge, bez dobrog proizvoda ne možete steći stalne klijente ili kupce. Dobar proizvod je najbolji mogući odnos kvaliteta i cene. 

ZA USPEŠNU PRODAJU

Bez dobre prodaje uspešan biznis ne postoji pa i da imate najbolji mogući proizvod. Temelj svake uspešne firme je dobar plasman i prodaja. 

USPEH JE

skalirati biznis

Budite spremni da odmerite snage na tržištu. Jedino na taj način možete zauzeti poziciju da vaš biznis u perspektivi bude skalabilan.

Rast je cilj ka kome idemo .